ADMITERE POLITEHNICĂ 2021. Rectorul Costoiu, totul despre România educată, într-o emisiune cu Răzvan Dumitrescu
Autor: Anca Murgoci pe 07 iul, 22:52 | Interviuri DCNews
Exclusiv

Mihnea Costoiu, rector la Politehnica din București, este invitat la emisiunea „Ce se întâmplă", moderată de Răzvan Dumitrescu.

Mihnea Costoiu, rector la Politehnica din București, este invitat la emisiunea „Ce se întâmplă", moderată de Răzvan Dumitrescu.

Emisiunea în care este invitat Mihnea Costoiu, rector la Politehnica din București, va fi difuzată joi, 8 iulie, de la ora 12.00 pe DC News - Facebook și Youtube, dar și pe DC News TV.

”Facultate! Examenele de acum și de altădată. Cât de greu se intră acum la facultățile din cadrul Universității Politehnice din București și ce perspective au în România absolvenții acestora?

Care sunt cele mai căutate facultăți și de ce? Cine mai rămâne în țară după ce termină examenul de licentă? Despre "România educată"! Cât de educată? O discuție cu Mihnea Costoiu, rector al Universității Politehnice București, joi, la ora 12:00, LIVE la DCNews și DCNews TV!”, a spus jurnalistul Răzvan Dumitrescu.

Emisiunea va fi transmisă joi, 8 iulie 2021, de la ora 12:00, pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale celor două site-uri. 

Rămâneți alături de noi!

Interviuri DCNews Vezi toate articolele
Crossuri parteneri