Adolescent bătut și umilit de două fete, una având 11 ani! Liviu Chesnoiu aruncă ancheta în AER: "Al treilea agresor"
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Un adolescent de 13 ani a fost bătut și umilit de două fete, una dintre ele având doar 11 ani. 

Poliţiştii din Măgurele, judeţul Ilfov, au deschis o anchetă după ce pe o reţea de socializare a apărut o înregistrare video în care un adolescent de 13 ani este lovit şi ameninţat de două fete. Deocamdată, doar una dintre agresoare a fost identificată, ea având vârsta de 11 ani.

Potrivit Realitatea Plus, adolescentul nu a depus plângere împotriva agresoarelor. 

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a comentat subiectul la Realitatea Plus.

"În 80% din cazuri, victima nu vrea să facă plângere sau nu povestește, nu spune despre ce a pățit. Pentru că se închide în ea (n.r. - victima) și vrea ca prin această stare să scape de acea presiune psihică mare. Bineînțeles că se vor face niște investigații foarte serioase, acel tânăr trebuie să fie consiliat psihologic. Vă dați seama ce traume sunt în suflețelul lui. De asemenea, și acele agresoare trebuie tratate din punct de vedere psihologic, pentru că nu se poate ca totul să se rezolve de la cer. Trebuie găsită cauza și acolo trebuie să umblăm. 

Acel personaj care filma poate să fie autorul moral al atacului, cel care incită. Au mai fost cazuri în care cel care filma incita la violență.", a spus Liviu Chesnoiu în direct.

Polițiștii fac cercetări

“La data de 20 noiembrie, în jurul orei 16:30, poliţiştii oraşului Măgurele s-au sesizat din oficiu si au deschis dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi lovirea sau alte violente, urmărirea penală fiind supravegheată de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu”, a transmis Poliţia Ilfov, după ce pe o reţea de socializare au apărut imagini din care reiese că un minor este lovit şi ameninţat de alte două persoane.

În imagini se vede cum un adolescent este lovit cu pumnii şi picioarele de două fete, una dintre ele obligându-l să se pună în genunchi în faţa ei.

″În urma activităţilor desfăşurate până la acest moment, poliţiştii oraşului Măgurele au identificat persoana vătămată, în cauză fiind vorba despre un minor de 13 ani, precum şi o persoană de sex feminin, minoră, în vârstă de 11 ani, bănuită de săvârşirea faptelor sesizate. În continuare, Poliţiştii oraşului Măgurele desfăşoară activităţi specifice pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi stabilirea cu exactitate a tuturor condiţiilor şi împrejurărilor în care s-au desfăşurat actele de violenţă, pentru luarea masurilor legale, care se impun”, a menţionat IPJ Ilfov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel