Adolescentă de 13 ani, DECAPITATĂ din „ONOARE” chiar de tatăl său
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
O adolescentă ar fi fost decapitată de către propriul tată, într-un act brutal numit „ucidere pentru onoare”.

O adolescentă ar fi fost decapitată de către propriul tată, într-un act brutal numit „ucidere pentru onoare”, conform The Sun.

Romina Ashfari, o iraniancă de 13 ani, a fost ucisă de tatăl ei după ce aceasta a dezvoltat o relație cu un bărbat de 35 de ani și după ce a fugit cu acesta, în orașul Hovigh, regiunea Talesh, în Nordul Iranului, transmite poliția.

Cei doi au fugit de acasă după ce tatăl adolescentei nu a fost de acord cu căsătoria dintre ei. Însă, Romina a fost găsită de poliție și a fost forțată să se întoarcă acasă, în ciuda faptului că le-a spus autorităților că se teme pentru viața sa.

Crimă în somn, cu secera

Bărbatul și-a ucis copilul în somn, cu o seceră, joi seara. Tatăl a fost arestat și va avea parte de o sentință redusă dacă este condamnat. În Iran, pedepsele sunt reduse dacă crima are loc „din onoare”. Astfel, criminalii sunt închiși doar pentru 10 ani, în loc să fie condamnați la moarte.

Moartea tinerei a creat vâlvă pe rețelele de socializare, iar hastagul #Romina_Ashrafi a fost transmis pe Twitter de mai bine de 50.000 de ori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel