Adolescentă de 15 ani, găsită spânzurată în pădure. Postări jignitoare în numele ei, pe Instagram, făcute de o prietenă: "Sunt o c***ă"
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
O adolescentă de 15 ani, din Oteșani, a fost găsită spânzurată în pădure, la o săptămână după ce a plecat de acasă să-şi ia îngheţată.

În urma mesajelor puse la dispoziţia anchetatorilor de un amic al Georgianei Denisa Unchiaşu, fata găsită spânzurată, s-a luat decizia ca tatăl acesteia să fie cercetat penal, scrie Adevărul. Rămâne de văzut dacă va fi anchetat pentru viol sau tentativă de viol. Adolescenta îi povestea băiatului că a fost abuzată sexual de tată și că știa mama ei, dar nu făcuse nimic.

Prietena cu care a plecat de acasă, să petreacă pe islazul de pe deal, cu mai mulţi bărbaţi, a recunoscut că a postat în numele ei pe Instagram, mai multe zile la rând. A postat poze şi o melodie cu mesajul: „I´m a bitch." – „Sunt o c***ă". 

"Este anormal să postezi despre tine că eşti o "c***ă"

În urma bănuielii anchetatorilor, a fost descoperit telefonul de pe care au fost postate mesajele. „Apăreau o serie de mesaje înjositoare, postate în numele ei, pe contul ei, chiar de către cea pe care o considera prietenă. Aceasta a profitat de faptul că şi-a accesat contul de Instagram de pe telefonul ei şi nu s-a deconectat. Suzy nu mai avea telefon, fiindcă era pedepsită. I-l luaseră părinţii. Or, dacă minora ar fi fost în viaţă, era imposibil să nu-şi acceseze conturile de socializare. Este anormal să postezi despre tine că eşti o "c***ă", deci, ar fi văzut mesajele şi le-ar fi şters", susţin surse din anchetă pentru Adevărul.

Fata a recunoscut că i-a pus pe anchetatori pe piste false când a intrat pe contul prietenei sale care „a rămas conectată la telefonul meu... Nu m-am gândit să le spun acest lucru anchetatorilor de la bun început". În faţa anchetatorilor a mărturisit că a făcut acest lucru ca să: „nu intrăm noi (ea, împreună cu prietenul, Cătălin şi cu şoferul, Alin - n.r.) în belele"!

Fata de doar 15 ani avea o relație cu un bărbat de aproximativ 40 de ani, prieten de familie. 

Tatăl copilei s-a declarat ferm convins că aceasta a fost omorâtă şi nicidecum că s-a spânzurat singură cu şireturile de la încălţări.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel