Adolescentă umilită crunt în Târgiu Jiu. Speak, revoltat: Terminați, bă! Direct la PUȘCĂRIE!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
O adolescentă de 13 ani a fost umilită și bătută de alte patru fete, în timp ce un băiat a filmat toată scena. Înjurată, scuipată, trasă de păr, lovită cu pumnii și picioarele. S-a întâmplat într-un parc din Târgu Jiu, iar imaginile au ajuns în spațiul public și au indignat o țară. 

Speak a reacționat după ce a văzut imaginile revoltătoare. ”Am văzut acum pe net un video în care o fată era umilită, bătută, trasă de păr de niște colege de-ale ei. Bă, m-a luat de la stomac, ești nebun? Terminați, bă, cu bullyingul ăsta. Eu n-aș vrea să mă întâlnesc cu astfel de situații, să merg pe stradă sau să fiu în mașină și să văd pe stradă că se întâmplă o chestie din asta, că e groasă. Cred că... mă rog, nu mai zic nimic. Merită închiși copiii ăia de la vârsta asta, închiși direct la pușcărie. Ce mă întristează este că aceste lucruri fac foarte multe vizualizări, se răspândesc foarte repede și lumea e împinsă să facă treburile astea” a spus Speak. 

IPJ Gorj a anunțat că au fost identificate trei tinere cu vârste între 12 și 14 ani, agresoare ale adolescentei de 13 ani. 

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel