Adopții animale. Amun, un labrador de doar un an, își caută omul. La fel și Ollie, un motănel extrem de iubitor (FOTO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Dacă vrei să adopți un suflet necuvântător, dar care promite să-ți ofere toată iubirea din lumea, Amun sau Ollie te așteaptă cu nerăbdare. La fel și Deea, un Husky Siberian de doar câteva săptămâni, care încă nu și-a găsit omul potrivit.

"Sunt nevoit să merg la altă familie"

"Salutare tuturor. Sper că sunteți bine, deși eu nu prea sunt... Numele meu este Amun și sunt un Labrador de un 1. Din păcate mă aflu în căutarea unei familii adoptive care să-mi ofere toată dragostea, pe care actualul stăpân nu mai mi-o poate acorda. Din cauza unor unor circumstanțe personale neprevăzute ale stăpânului, sunt nevoit să merg la altă familie, deși nu asta mi-aș fi dorit...", este mesajul postat pe pagina de Facebook AnimalePierdute.ro.

Mai multe detalii aici: https://bit.ly/2T2cbRW

Ollie își caută o familie

"Ollie este un motănel minunat de iubitor, alintat şi tare răsfăţat, disponibil pentru adopţie.Tare dulce din fire, Ollie îşi doreşte să fie mereu în centrul atenţiei şi are mare nevoie de atenţia unui om, de program de joacă şi de adus zâmbete pe feţele celor dragi lui. A fost salvat în luna aprilie a anului trecut, de pe stradă. Este deparazitat, vaccinat și recent a fost și castrat.

Pentru că a fost salvat cu multe eforturi, criteriile de adopție sunt create astfel încât să îi asigure o viață bună și lungă, alături de noua sa familie: apartament la bloc, fără acces în exterior, plase sigure la ferestre și neapărat, balcon închis, îngrijire corespunzătoare, vizite constante la medicul veterinar, posibilitatea asigurării hranei de calitate, atât uscată, cât și umedă, pentru toată durata vieții sale, semnarea unui contract de donație-adopție. Prin oferirea spre adopție, dorința este de a îi găsi o casă de oameni buni și iubitori".

Mai multe detalii aici.

Deea încă nu și-a găsit omul

"Bună! Eu sunt Deea, un Husky Siberian de doar câteva săptămâni. Recent am aflat că stăpână mea mă oferă spre adopție pentru că, într-un fel, stau în calea succesului ei profesional... Da, va pleca din țară la jobul ei de vis și pe mine nu mă va putea lua cu ea pentru că, probabil, o să-i rod timpul... Așa că îmi caut un stăpân care poate combina munca și iubirea către animale și în același timp să aibă și grijă de mine, mai ales acum cât sunt micăMai multe detalii despre mine găsiți aici: https://bit.ly/3oH74Cx".

"După ce a stat două săptămâni în foster, stăpânul plecând între timp din țară, acest frumos Husky trebuie să-și găsească neapărat o familie. Au fost câteva tentative de adopție însă adoptatorii nu păreau de încredere și lăsau impresia că ar fi vrut s-o ”comercializeze” într-un fel sau altul. Așa că Deea este din nou gata să cunoscă oameni care o doresc cu adevărat. Mai multe detalii despre mine găsiți aici: https://bit.ly/3oH74Cx",

Vezi și: Câine speriat de furtună, adus de stăpân la eutanasiere pentru că a încercat să muște. Își caută o altă familie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel