Urmărește emisiunea live
Adrian Iencsi, demis după ce Rapidul a fost spulberat de Craiova? Prima reacție
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
sursa: Facebook FC Rapid 1923
sursa: Facebook FC Rapid 1923
Pe rețelele de socializare circulă informații potrivit cărora antrenorul Adrian Iencsi urmează să fie demis după ce Rapid a pierdut meciul cu Universitatea Craiova cu 5-0.

Rapid a fost spulberată în derby-ul Ligii secunde de Universitatea Craiova. Adi Iencsi a declarat însă că nu a fost informat cu privire la o potențială demitere și nu a discutat cu nimeni din conducere.

„Nici vorbă să fi fost dat afară. Nu am vorbit cu nimeni”, a declarat Adrian Iencsi, pentru ProSport, referitor la informația conform căreia soarta sa pe banca Rapidului ar fi fost pecetluită.

Fostul mare fundaș a avut un discurs halucinant după eșecul suferit de Rapid cu Craiova: „Eu consider că am avut atitudine, am început bine jocul, o posesie superioară. O fază fixă a făcut diferența și probabil că băieții au fost destul de bulversați. Am avut inițiativă, a venit și golul doi, dar mă bucur pentru băieții mei că au încercat mereu să revină, chiar și la golul 3. E dureros, mai ales pentru Rapid, când suntem învinși la asemenea rezultat. Când au un rezultat de genul asta, e greu să vorbești despre alte lucruri. Scorul a fost influențat și de arbitri. Nu e normal, chiar dacă nu au fost greșeli foarte clare. Maniera nu a fost una corectă, rezultatul nu e unul concludent”, a surprins Iencsi, la finalul jocului, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel