Adrian Solomon a ÎNCHIS telefonul în DIRECT. "Eu nu port masca"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Adrian Solomon (dreapta)
Adrian Solomon (dreapta)
Deputatul PSD, Adrian Solomon, a închis telefonul în direct, după scandalul din fast-food.

"Probabil că nu s-a respectat legea, nu pot eu să spun acum. Adevărul are două părți subiective, al meu și al lor. Aseară nu m-au amendat, astăzi am aflat din presă că am fost amendat. Ok, aștept procesul verbal acasă, voi contesta și în instanță vom prezenta punctele de vedere. După mine, e o exagerare, era o discuție cu un vânzător care nu prea pricepea limba română", a declarat Adrian Solomon, în direct la B1 TV. 

Jurnalistul Emilian Isăilă a insistat asupra subiectului și l-a rugat pe deputatul PSD să facă lumină în acest caz, moment în care aceasta s-a aprins și a răspuns că: "Nu cred că e cazul să facem lumină la televizor".

Adrian Solomon a închis telefonul după ce s-a insistat asupra întrebării despre mască

În plus, întrebat despre mască, dacă o purta când a intrat în restaurant, Adrian Solomon a spus că: "Atunci când am intrat aveam masca în buzunar și am pus-o la momentul care trebuia. Posibil să nu fi purtat masca când am intrat. Cum vii de afară nu o ai, o pui în interior...Eu nu port masca pentru că am o deviație de sept care-mi produce o oarecare iritație...după ce am priceput ce-mi spunea vânzătorul, mi-am pus masca. Când a venit Poliția aveam masca, important e că Poliția nu avea ce să constate, domnii mei. Poliția m-a găsit cu mască".

După asta și după ce jurnaliștii încercau să afle de ce a fost nevoie de intervenția Poliției la fața locului, deputatul Adrian Solomon a închis telefonul. "Vă mulțumesc. La revedere și o zi bună"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel