Adrian Stoian şi-a găsit echipă, după ce a fost dat afară de la FCSB
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Adrian Stoian
Adrian Stoian
Mijlocaşul Adrian Stoian, plecat de la FCSB după ce Gigi Becali i-a transmis că nu va mai juca la formaţia din România, şi-a găsit echipă în liga a doua din Italia. 

Mijlocaşul român Adrian Stoian a semnat cu echipa italiană AS Livorno Calcio, a anunţat luni, pe Twitter, clubul din divizia a doua a campionatului de fotbal al Italiei. Stoian, care are 28 de ani, era liber de contract după ce s-a despărţit la începutul lunii iulie de FCSB, unde venise în ianuarie.

Mijlocaşul a jucat foarte puţin la formaţia bucureşteană: 51 de minute în meciul din deplasare cu Dunărea Călăraşi (scor 1-1) şi 49 de minute în partida din deplasare cu FC Voluntari (scor 2-2). Pentru Stoian aceasta a fost prima experienţă la nivel de seniori în România.

Reîntors în Italia după jumătate de an 

Format la Şcoala de Fotbal Gheorghe Popescu, mijlocaşul a fost transferat în 2008 de AS Roma, pentru care a evoluat în 28 de meciuri la nivelul echipei Primavera şi într-o singură partidă în Serie A. El a fost împrumutat, între 2010 şi 2012, la Pescara şi AS Bari, iar în vara lui 2012 a ajuns la Chievo Verona. După un sezon petrecut la Verona, a fost împrumutat, pe rând, la Genoa, Bari şi Crotone, iar cu ultima echipă a semnat un contract definitiv în vara anului 2015. A adunat 95 de partide în Serie A şi doua meciuri pentru echipa naţională a României. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel