Adriana Bahmuțeanu a rămas fără copii: Duceți-vă la tăticul vostru, acolo este mult mai bine!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Adriana Bahmuțeanu a rămas fără copii, în instanță, aceștia urmând să stea cu tatăl lor, Silviu Prigoană.

"Stabileşte locuinţa minorilor... la tată. Obligă mama la plata în favoarea minorilor a unei pensii de întreţinere în cotă de o treime din veniturile nete ale acesteia, dar nu mai puţin de o treime din salariului minim net pe economie, câte o şesime pentru fiecare minor, cu începere de la data pronunţării prezentei hotărâri, 5.12.2019 şi până la majoratul beneficiarilor. Respinge cererea privind schimbarea modalităţii de exercitare a autorităţii părinteşti ca neîntemeiată cu apel la 30 de zile", se arată în soluţia instanţei.

"S-au mărit şi pretenţiilor lor"

"Între timp, pentru că ei s-au făcut mari, iar situaţia financiară a lui este cum este, s-au mărit şi pretenţiilor lor vizavi de tehnologie. Atunci, era firesc ca după patru ani de balamuc în care ne-am tot mutat în tribunale, acesta fiind al 82-lea proces intentat..." a declarat Adriana Bahmuțeanu în emisiunea "Xtra Night Show"" de la Antena 1.

Adriana Bahmuţeanu, cu sprijinul avocatei, a cerut să se renunţe la judecată, "să stea copiii la el". Custodia este comună, spune vedeta. Adriana Bahmuţeanu a precizat că pensia alimentară este o procedură de instanţă. "Eu mă bucur că între timp situaţia s-a rezolvat", a mai spus aceasta.

 "Duceți-vă la tăticul vostru, acolo este mult mai bine. Ne vedem când doriți voi!", le-a transmis copiilor săi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel