Urmărește emisiunea live
Adriana Trandafir, motivul pentru care și-a numit fiica Maria Speranța. Traumele care i-au marcat viața actriței: Am fost mințită
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Maria Speranta
Foto: Instagram Maria Speranta
Adriana Trandafir a trecut prin momente traumatizante. De ce i-a pus fiicei sale numele Maria Speranța, povestea e incredibilă.

Actrița Adriana Trandafir şi fiica ei, Maria Speranţa, fac echipă bună la emisiunea "Asia Express", de la Antena 1 și sunt apreciate de publicul larg.

Nu este pentru prima dată când Adriana Trandafir stârnește toată admirația publicului și pe lângă filmele și piese pe teatru în care a jucat și joacă, ea a făcut senzație și în emisiunea "Te cunosc de undeva", acolo unde a câștigat premiul cel mare alături de Romică Țociu.

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Adriana Trandafir are o poveste de viața demnă de filme, lucru care a condus-o către numele pe care i l-a pus fiicei ei.

Adriana Trandafir este mamă a doi copii și are o relație foarte specială cu ei. Ștefan și Maria Speranța îi seamănă mult, dar niciunul dintre ei nu i-a călcat pe urme mamei. 

Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, iar Ștefan este avocat.

Ce probleme a avut Adriana Trandafir cu fiul ei

Adriana Trandafir a mai fost căsătorită odată și are un fiu, pe nume Ştefan Bogrea. Artista a divorţat în urmă cu multe decenii de tatăl băiatului, iar, la acea vreme, judecătorul i-a încredinţat copilul fostului ei soţ.

Instanţa a considerat că Adriana n-ar putea avea grijă de fiu, întrucât viaţa aglomerată de actriţă nu i-ar permite asta.

Actrița a suferit foarte mult și pe lângă faptul că nu s-a împăcat niciodată cu decizia judecătorului, nici nu şi-a văzut băiatul foarte multă vreme. Dar, odată cu trecerea anilor, Ştefan Bogrea a înţeles de ce mama lui n-a fost alături de el, iar cei doi s-au împăcat.

În urmă cu 23 de ani, Adriana Trandafir avea să-şi refacă viaţa cu Bogdan, o căsnicie din care a rezultat Maria Speranța.

“Maria i-a adus bucurie şi linişte în viaţă. Chiar dacă copiii au stat despărţiţi, acum sunt buni prieteni, se întâlnesc. Adriana e din nou fericită”, au spus apropiaţii artistei.

Aşadar, venirea pe lume a fiicei ei i-a alinat actriţei suferinţa şi trauma tinereţii, de aici şi prenumele "Speranţa".

Adriana Trandafir, despre secretul unei căsnicii de 23 de ani

"Nu există niciun secret. Poate longevitatea e direct profesională cu înțelepciunea și cu experiențele acumulate, trăite împreună. Faptul că nu avem aceeași meserie este foarte important. E foarte dificil să ai un om lângă tine care nu face parte din lumea asta, să te înțeleagă. Suntem înțelepți o dată cu vârstă și e important să te mai ierți și pe tine, nu numai pe alții.

Mulțumesc lui Dumnezeu că a îngăduit ca Bogdan să facă parte din acest miracol!", declarat actrița în trecut la Antena Stars.

Adriana Trandafir a aflat abia la 50 de ani că a fost adoptată de sora mamei

Adriana Trandafir a suferit un mare șoc în momentul în care a aflat, după multă vreme, că a fost adoptată de sora mamei sale și că cea pe care o credea mama ei biologică era, de fapt, mătușa ei. Tot atunci, actrița a aflat că mai avea și trei frați.

Adriana Trandafir avea la momentul respectiv vreo 50 de ani. Vestea i-a fost dată de unul dintre frații ei. Înainte ca mama ei biologică să moară, a spus tot adevărul.

"După foarte multă vreme am aflat că nu era mama mea biologică și că eram înfiată. Pentru mine a fost un mare șoc, pentru că nu mi-am imaginat lucrul ăsta.

Să aflii, după o viață de om, că mai ai trei frați. Și am avut senzația, la început, că am fost mințită. Poate că și nespunerea adevărului este, într-un fel, o minciună. Mi-o amintesc pe mama biologică, pentru că am cunoscut-o. Știam că mă iubește, dar nu știam de ce mă iubește atât de mult, dintre toate femeile alea. Acum mă gândesc cu drag la amândouă. Poate că am fost fericită că le-am avut pe amândouă”, a spus Adriana Trandafir la Antena 3.

"M-am așezat pe scară și i-am spus: Povesteșe-mi!"

"Povestea este că am fost născută de mama mea naturală și sora ei m-a înfiat. Dar eu n-am știut lucrul ăsta. Și verișorii mei- doi- erau, de fapt, frații mei…

Când m-a sunat fratele meu - aveam vreo 50 de ani- mă pregăteam să ies în oraș. ‘Familia Trandafir? Adriana? Surioară, sunt fratele tău. Mișu, de la Maramureș!’ Mi s-a spus că reacția mea a fost aceea că am încasat informația, m-am așezat pe scară și i-am spus: ‘Povesteșe-mi!’ Și mi-a povestit. El fiind mai mare decât mine, știa povestea…

L-am întâlnit la moartea mamei, pentru că, înainte de a muri, mama biologică a spus adevărul. Din 80-90 de oameni adunați în curte, în noaptea de priveghi, am știut imediat că el e fratele meu", a mai spus artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel