Urmărește emisiunea live
Adriela Morar, vară de aventură și pericole. Confesiuni la Interviurile DC News și DC Medical
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Actrița Adriela Morar, una dintre cele mai aventuroase vedete de la noi, vine la Interviurile DC News și DC Medical, sâmbătă, de la ora 12:00, pentru a ne povesti cum a arătat vara lui 2020 pentru ea. De asemenea, Dr. Cătălin Manole, Medic Specialist Dermatovenerologie se va alătura discuției pentru a vorbi despre riscurile la care ne expunem în sezonul cald: soare, insecte, căpușe.

Adriela Morar a intrat în vizorul publicului odată cu participarea la un celebru concurs de dans, unde l-a avut ca partener pe Smiley. A urmat apoi cariera în actorie, unde a avut numeroase roluri, atât în telenovele, sitcom-uri, cât și lung metraje. Mare iubitoare de sport și adrenalină, frumoasa actrița a făcut din pasiunile ei adevărate meserii. În prezent, pe lângă dans și actorie, Adriela îmbrățișează meseria de skipper și predă clase de cycling, asta pe lângă numeroasele medalii câștigate la campionatele de ciclism. 

Artista vine la Interviurile DC News și Dc Medical pentru a povesti cum îmbină toate aceste pasiuni și cum a arătat vara anului 2020 pentru un aventurier, având în vedere numeroasele restricții. 

Șef lucrări Dr. Cătălin Manole, Medic Specialist Dermatovenerologie, va vorbi despre pericolele care ne pasc în vacanță, dar și cum putem să le evităm.

Cum ne afectează soarele pielea, cum ne protejăm de căpușe dar și cum purtăm corect măștile de protecție, aflați sâmbătă, la ora 12.00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel