AEP, anunț despre alegerile locale din 27 septembrie
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că a fost constituit Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerea autorităților administrației publice locale din 27 septembrie.

BEC va fi format din președintele Autorității Electorale Permanente, Constantin-Florin Mitulețu-Buică și vicepreședinții instituției, Zsombor Vajda și Marian Muhuleț, cu reprezentanții partidelor politice care au ca membri cel puțin 7 senatori sau 10 deputați sau care au obținut reprezentare parlamentară la scrutinul anterior, precum și cu reprezentantul grupului minorităților naționale din Camera Deputaților.

Procesul-verbal încheiat cu ocazia constituirii Biroului Electoral Central pentru alegerea autorităților administrației publice locale din anul 2020 poate fi consultat pe pagina de Internet a Biroului Electoral Central http://locale2020.bec.ro

În cadrul ședinței BEC de sâmbătă a fost adoptată Hotărârea nr. 1/01.08.2020 privind termenele prevăzute de Legea nr. 115/2015 pentru alegerea autorităților publice locale, pentru modificrea Legii administrației publice locale nr. 215/2001, precum și pentru modificarea și completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleșilor locali, pentru alegerile locale din anul 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel