Afaceri salvate cu fonduri de la stat. Semnal din CEC Bank: Nu sunt pentru cei care forțează semaforul! Mulți au crezut că e suficient
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Informații pentru toți oamenii de afaceri din România. La ce trebuie să fiți atenți.

Cu privire la proiectele cu ajutoare de stat, Ramona Ivan, directorul Direcției Relații cu Instituții Naționale și Internaționale CEC Bank, dezvăluie că ”am încă obsesia de a spune companiilor că trebuie să fie foarte, foarte atenți din momentul în care semnează. Pe genul acesta de proiecte trebuie documentele foarte bine păstrate un număr de ani după implementare, sunt destul de multe audituri și există un foarte mare beneficiu al celor care pot aplica, dar trebuie să fie foarte atenți, să gândească foarte bine ce vor să dezvolte”. Întrebată dacă e mai greu decât în cazul proiectelor cu fonduri europene, Ramona Ivan a spus că la un moment dat lucrurile seamănă: ”Nici unele, nici altele nu sunt pentru cei care forțează semaforul, trebuie să știi să respecți anumite reguli. Dacă le respecți și le înțelegi, chiar și birocrația devine facilă”. 

Ramona Ivan a precizat, cu privire la IMM Invest, că lucrurile abia au pornit și abia s-au așezat: ”Poate, la un moment dat, multă lume a crezut că e suficient să aplice pe o platformă și banii sunt în buzunar. Dacă vorbești de un credit de investiții, trebuie să arăți ce faci cu investiția, să ai un minim plan de afaceri și lucrurile de genul acesta nu se produc peste noapte”. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel