”AFARĂ din emisiunea mea!”, a zis Tudor Barbu către un politician care i-a spus: ”Acum m-am prins... tu votezi cu Dan Barna”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tudor Barbu
Tudor Barbu
”Ieși afară din emisiune!”, i-a zis Tudor Barbu unui invitat pe care îl avea în platoul B1 TV și care îi zisese: ”Tu votezi cu Dan Barna!”.

”Acum m-am prins... tu votezi cu Dan Barna”, a spus Adrian Rădulescu, fost ministru al Agriculturii. ”Ieși afară, bă, din emisiunea mea! De unde ai tras concluzia asta?”, a fost replica lui Tudor Barbu. ”De ce să plec? Am zis că este o rușine că Dan Barna candidează și tu ne-ai plimbat peste tot ca să ne abați de la acest subiect... este clar că-l susții!”, a spus Adrian Rădulescu.

Tudor Barbu, realizator B1 TV, a continuat: ”Acum cinci ani, nu eram la B1 TV. Eram în Târgu Jiu și strângeam semnături pentru Klaus Iohannis. Pe atunci eram senator. Cum să mă sucesc?! Klaus Iohannis este candidatul pe care îl susțin sufletește. Dacă nu va face nimic dramatic în campania electorală, îl voi vota. Oricum... bătălia dintre Dăncilă și Iohannis este cumplită, se bat cu toate armele”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel