Află dacă numărul casei îți aduce NOROC sau GHINION. Te așteptai la așa ceva
Autor: Rodica Mitu pe 09 iul, 18:29 | Magazin

Află de la un numerolog dacă numărul casei tale îți aduce noroc sau ghinion.

Explicațiile vin de la numerologul Corina Stratulat. Dacă numărul casei este format din mai multe cifre, acestea trebuie însumate, pentru a afla care este numărul final sub influența căreia se află locuința respectivă.

Despre cei care locuiesc la o casă care are numărul unu, numerologul spune că aici bărbatul casei trebuie să fie cel care ia inițiative, care demarează proiecte.

La numărul doi, este vorba de mult mai multă emoție și energie feminină, conform numerologului, fiind vorba despre casa femeii, casa mamei. Dacă se vor întoarce nervoși acasă, conflictele pot degenera, deoarece în această casă toate stările emoționale se amplifică.

Într-o casă situată la numărul trei este vorba despre foarte multă agitație, zgomote, pocnituri. Este pentru cei care studiază, cercetează și învață ceva nou.

Casa situată la numărul patru este un câmp de lucru. Într-o astfel de casă greu te relaxezi, însă este locul ideal pentru muncă.

La numărul cinci este vorba despre libertate, oameni care vor să se distreze, să petreacă, să socializeze, să călătorească.

 

VEZI ȘI: Predicție WOW pentru o ZODIE. Până în 2021, așa o să fie!

 

La numărul șase, este vorba despre familie. Trebuie respectată familia, aici de obicei se găsesc familii cu mulți membri, foarte respensabili și serioși.

La numărul șapte, este un loc potrivit pentru cei care vor să se regăsească.

La numărul opt, este vorba despre o casă justițiară, te îndeamnă să îți pese foarte mult de ceilalți, a spus numerologul la Antena 1, în cadrul unei ediții a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani".

 

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri