Agentul lui Christian Eriksen, anunţul aşteptat de toată lumea: Respiră şi poate să vorbească
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Christian Eriksen - foto ilustraţie
Facebook Christian Eriksen - foto ilustraţie
Impresarul lui Christian Eriksen a anunţat că fotbalistul şi-a revenit, respiră şi poate vorbi, după ce a leşinat în meciul cu Finlanda şi a fost resuscitat timp de 18 minute pe teren. 

Agentul lui Eriksen, Martin Schoots, a stat de vorbă cu tatăl jucătorului și anunță că situația este din ce în ce mai bună: "Am stat de vorbă cu tatăl lui Christian, mi-a spus că respiră și poate să vorbească", a spus agentul, pentru NOS.

Christian Dannemann Eriksen este un fotbalist danez care evoluează la clubul Inter Milano în Serie A, pe poziția de mijlocaș. El a debutat la echipa națională de fotbal a Danemarcei în martie 2010, și a fost cel mai tânăr fotbalist de la Campionatul Mondial de Fotbal 2010 din Africa de Sud.

Ce s-a întâmplat 

În minutul 43, în timp ce mingea se îndrepta spre Christian Eriksen, aflat undeva aproape de linia de aut, fotbalistul lui Inter s-a prăbușit inert pe gazon. Imediat, colegii lui au reacționat și au chemat disperați staff-ul medical.

Un adversar finlandez și-a pus mâinile în cap când l-a văzut întins pe gazon. Lui Eriksen i s-au acordat imediat îngrijiri medicale direct pe gazon. S-a adus foarte rapid și un defibrilator. După 18 minute, timp în care toată lumea era șocată, Eriksen a fost scos cu o targă și dus direct la vestiare, după care, cel mai probabil la spital.

Căpitanul Kjaer și portarul Schmeichel au încercat să o liniștească imediat pe soția jucătorului care venise la marginea terenului, scrie Digisport.ro.

Meciul s-a reluat la ora 21:30. 

VEZI LIVE TEXT Danemarca - Finlanda

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel