Aglomerație de coșmar la intrarea în România la Vama Nădlac II
Data publicării:
Autor: Raluca Tindeche
WhatsApp
Foto: Poliţia de Frontieră
Foto: Poliţia de Frontieră
Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II  este foarte aglomerat, iar călătorii așteaptă cel puțin 3 ore pentru intrarea în țară. 

Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II este aglomerat, luni dimineaţă, pe sensul de intrare în ţară, călătorii fiind nevoiţi să aştepte cel puţin 180 de minute pentru efectuarea formalităţilor, în timp ce la Nădlac I se aşteaptă aproximativ o oră. Conform aplicaţiei online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la intrarea în ţară prin Nădlac II (autostrada pan-europeană) sunt deschise şapte artere pe care se fac controale, dar mai există şi patru staţii mobile de control.

Aplicaţia menţionează drept cauze pentru timpii mari de aşteptare traficul intens şi 'controale amănunţite efectuate în vederea prevenirii răspândirii COVID-19'. Şi la Nădlac I (DN 7) sunt deschise şapte artere la intrare, la care se adaugă patru staţii mobile pentru verificarea călătorilor. La celelalte puncte din judeţ, Vărşand şi Turnu, se aşteaptă circa 15 minute pentru tranzitare. Traficul se desfăşoară normal pe sensul de ieşire din România prin cele patru puncte de tranzitare rutieră din judeţul Arad - Nădlac I, Nădlac II, Turnu şi Vărşand, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel