Urmărește emisiunea live
Aglomerație în Poiana Brașov. Prefectul și oficialii Primăriei merg în control pentru a vedea dacă se respectă regulile / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Aglomerație în Poiana Brașov. Prefectul și oficialii Primăriei merg în control pentru a vedea dacă se respectă regulile / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Aglomerație în Poiana Brașov. Prefectul și oficialii Primăriei merg în control pentru a vedea dacă se respectă regulile / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Astăzi, 26 martie 2021, s-au format noi cozi la telegondola din Poiana Brașov. Prefectul și oficialii Primăriei se vor deplasa la fața locului pentru a vedea dacă se respectă regulile.

În Poiana Brașov, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a impus noi restricții pentru a reduce riscul de răspândire a coronavirusului. Și în alte stațiuni de pe Valea Prahovei are loc în acest weekend o acțiune amplă, ce vizează atât persoanele fizice, cât și agenții economici.

Vineri dimineață, în Poiana Brașov era aglomerat la telegondolă, coada formată întinzându-se până la baza pârtiei. De fapt, aceasta a fost situația în toate weekend-urile aici.  Prefectul Cătălin Văsii împreună cu viceprimarul Brașovului Sebastian Rusu ar urma să deruleze un control pentru a vede dacă și cum se respectă noile restricții impuse.

Culoare de acces, pentru a asigura distanțarea

În acest sens, au fost reamenajate culoarele de acces spre telegondolă, ca să fie asigurată distanțarea.

Vineri, sâmbătă și duminică, unitățile de alimentație publică aflate la distanțe mai mici de 100 m de pârtie vor vinde doar produse alimentare ambalate și băuturi non-alcoolice îmbuteliate în regim takeaway.

În stațiunile de pe Valea Prahovei, vor fi verificate în acest weekend toate zonele din preajma pârtiilor de schi, unitățile de cazare și cele de alimentație publică. De asemenea, polițiștii și jandarmii vor verifica dacă se respectă distanțarea fizică și dacă oamenii poartă masca sanitară. Toate aceste măsuri au fost luate după ce numărul cazurilor de coronavirus din Brașov a crescut accelerat în ultima perioadă și a ajuns la 4,98 la mia de locuitori, informează BizBrașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel