Aglomerație la un mall din Capitală. Aurelian Bădulescu: Am trimis Poliția Locală
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Este aglomerație la un mall din Capitală. Poliția Locală a fost trimisă la fața locului. 

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, a reacționat după ce s-a făcut o aglomerație incredibilă la un centru comercial din București. O mulțime de tineri s-au strâns la un concert ce ar urma să înceapă acolo. 

”Am trimis la fața locului Poliția Locală a Municipiului București care urmează să ne informeze”, a declarat Aurelian Bădulescu, în direct la România TV. 

Masca, obligatorie în spații publice?

În ceea ce privește purtatul măștii în spațiile publice deschise, viceprimarul Capitalei a precizat: 

”Am auzit un reprezentant al Guvernului care ne spunea că doar dacă luăm bătaie la funduleț o să respectăm legea. Este greșit. O gândire primitivă, aparținând unui grotesc act de conducere profund liberal. Îmi este rușine că l-am auzit spunând așa ceva. Trebuie sancționat. Atunci când voi da de prefectul Capitalei, pentru că nu prea stă la muncă, pentru că am solicitat întrunirea Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență, (...) Centrul Vechi poate reprezenta o zonă de risc în ceea ce privește probabilitatea de infectare, iar luni vom lua în discuție introducerea obligativității purtării măștii, în Centrul Vechi al Capitalei, începând de luni”, a completat Bădulescu. 

VEZI ȘI: VIDEO Aglomerație INCREDIBILĂ la un mall din București. REVOLTĂ: Lătrau că moare economia. Hal JEGOS!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel