Aglomerație pe Valea Prahovei. Turiștii se întorc din stațiunile montane
Autor: Rodica Mitu pe 14 feb, 14:11 | Info utile

Aglomerație pe Valea Prahovei. Turiștii se întorc din stațiunile montane / Foto Pexels

Este aglomerație, duminică, 14 februarie, pe Valea Prahovei, pe sensul de coborâre dintre DN1, de la limita cu județul Brașov, până în stațiunea Poiana Țapului. Aglomerație este și în Comarnic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că se înregistrează valori ridicate de trafic pe sensul de coborâre al DN1 Brașov-Ploiești-București, de la limita cu județul Brașov până în stațiunea Poiana Țapului.De asemenea, aglomerație este și în zona localității Comarnic, pe sensul de deplasare către București, între kilometrii 110+800 de metri – 107.

Pentru DN 1 Brașov - Ploiești – București, turiștii pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere: DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – Autostrada A3 – București; DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București; DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – DN 71 – București sau DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

 

Info utile Vezi toate articolele
Crossuri parteneri