Ai rămas fără baterie? Cea mai rapidă metodă de a porni maşina
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
În cazul în care nu ai mai pornit de mult timp maşina, este posibil ca bateria să se fi descărcat. Astfel, există riscul să nu mai poţi porni motorul din această cauză. 

Există mai multe metode prin care poți porni mașina în cazul în care rămâne fără baterie. Acestea sunt simple, dar dacă nu sunt executate corect pot duce la incidente neplăcute sau chiar la incendierea mașinii. Dacă nu ești sigur, mai bine apelezi la specialiști sau la ajutorul unui prieten priceput.

Desigur, aceasta este și cea mai simplă metodă – suni la un service și cineva se va deplasa pentru pornirea și diagnosticarea mașinii. Ar putea să nu fie cea mai rapidă, însă, și cu siguranță nu este cea mai ieftină. Alte metode pentru pornirea mașinii sunt să „tragi curent" de la altă mașină sau să folosești o baterie de pornire externă, în caz că ai așa ceva. O altă metodă, mai puțin recomandată, este să rogi prietenii să împingă mașina. Această metodă funcționează doar pentru mașinile cu transmisie manuală, scrie promotor.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel