AirPods Studio: Noile căști Apple pe care le porți purta și pe dos
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 12 mai 2020 / 17:50 | Tehnologie

Mult așteptatele căști peste ureche ale companiei Apple vor avea senzori care le vor face cele mai avansate de pe piață, se arată într-un raport.

Mult așteptatele căști peste ureche ale companiei Apple vor avea senzori care le vor face cele mai avansate de pe piață, se arată într-un raport, conform Daily Mail.

Zvonurile și scurgerile arată că gigantul tehnologic lucrează la extinderea ofertei de căști, după succesul căștilor wireless AirPods. Astfel, 9to5Mac transmite că noile căști se vor numi AirPods Studio și vor avea senzori care detectează dacă sunt situate pe capul sau pe gâtul utilizatorului.

Nu le poți pune pe dos

 

Acestea vor putea simți și în ce direcție au fost puse pe capul persoanei și vor putea detecta de unele singure peste care ureche sunt așezate, eradicând problema căștilor care pot fi puse pe dos.

Căștile, care nu au fost încă anunțate de Apple, vor opri automat muzica atunci când sunt date jos. Actualele AirPods detectează deja acest lucru și au o funcție numită detectarea urechii, care oprește muzica atunci când dispozitivele sunt scoase din ureche.

Funcții extraordinare, preț usturător

 

Alte funcții care vor rămâne în vigoare de la AirPod-urile curente sunt Anularea Activă a Sunetului și Modul Transparență. Noile AirPods Studio sunt așteptate să fie construite din piele și alte stiluri de materiale potrivite pentru fitness. Prețul nu a fost încă anunțat, iar același lucru poate fi spus și despre data de lansare, însă se așteaptă ca noile căști să coste 350 euro.

Te-ar putea interesa și ....
Tehnologie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri