AJOFM Olt. Peste 500 de posturi, în oferta de la bursa locurilor de muncă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Peste 500 de locuri de muncă vacante sunt în oferta angajatorilor ce vor participa la bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi care va fi organizată vineri, la Slatina şi Caracal, de către Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt.

 Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Elena Iordache, dintre cei 63 de angajatori contactaţi pentru a participa cu ofertă de locuri de muncă la bursa de vineri, 45 au confirmat că se vor prezenta şi au disponibile în total 545 de posturi. Cele mai multe dintre locurile de muncă vacante sunt pentru pentru confecţioneri în industria textilă (70 de posturi), pentru muncitori necalificaţi (44 de posturi), agenţi de securitate (20 de posturi), dar se caută şi sudori, electricieni, mecanici, vânzători, zidari, instalatori, şoferi. Se mai caută şi brutar, ospătar, frizer.

În ce priveşte locurile de muncă pentru persoanele cu studii superioare, din cele 28 de posturi, 21 sunt pentru ingineri (în construcţii civile, drumuri, mecanic, autovehicule, producţie, automatist, producţie, specialist în domeniul calităţii, proiectant, piscicol). La ediţia din 2018 a bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi oferta a fost de 592 de posturi vacante, iar numărul participanţilor a fost de 464 de persoane, inclusiv elevi de liceu din clasele terminale. Atunci au fost selectate în vederea angajării 124 de persoane, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel