Al doilea careu Saturn-Uranus din 2021. Horoscopul zilei de 14 iunie
Autor: Rodica Mitu pe 14 iun, 08:04 | Interviuri DCNews
Exclusiv

Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Află ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de luni, 14 iunie, de la astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Luni, avem cel de-al doilea careu din 2021 între Saturn din Vărsător și Uranus din Taur.  

Emisiunea despre horoscopul zilei va fi difuzată, ca de obicei, pe DCNews.ro, la DCNewsTV.ro, precum și pe paginile de Facebook DCNews și DCNewsTV. Ora transmisiunii este 09:00.

Rămâneţi alături de noi! 

Horoscopul zilei, pe scurt:

Berbec

Va fi una dintre acele zile în care nu suporți când cineva îți spune ce și cum să faci. Vei riposta imediat și îi vei pune la loc pe vinovați.

Taur

La serviciu sunt provocări care te agită serios. Și pare că nici nu ești susținut de colegi sau de șefi. Va trebui să te descurci singur singurel.

Gemeni

Faci față cu greu solicitărilor celor apropiaților. Dar abia a început săptămâna și deja te întreabă de planurile pentru weekend.

Rac

Stai cu grija că nu vei face față din punct de vedere financiar următoarelor provocări din viața ta. Este posibil să exagerezi puțin.

Leu

Te vei simți în putere să faci multe, mai ales pe plan profesional. În ceea ce privește însă planul amoros, este posibil să fie câteva provocări.

Fecioară

Fără să îți propui, este posibil să devii mama răniților oriunde te vei duce. Nu prea vei rămâne cu timp pentru probleme personale.

Balanță

Îți vei da seama că fericirea ta nu depinde de un cont mare în bancă, ci mai degrabă de mici gesturi sau vorbe frumoase din partea apropiaților.

Scorpion

Vei fi pus în situația de a separa serviciul de problemele personale. Și astăzi îți va fi chiar greu, fiind foarte stresat. Dar faci față în momentele de criză.

Săgetător

Dorința de a-ți face mici schimbări prin locuință te va costa mai scump decât te-ai aștepta. Deci poate alegi să mai amâni momentul.

Capricorn

La serviciu, încă te mai ocupi de unele proiecte vechi în loc nerezolvate în loc să faci mai mult ceea ce îți place.

Vărsător

Momentele în care vei fi pus să demonstrezi ceea ce zici nu vor fi puține. Oamenii din jurul tău au nevoie de dovezi concrete și solide.

Pești

Vei relua discuții mai vechi și te vei pierde ușor în detalii. În plus, memoria nu se va comporta așa cum vei avea tu nevoie.

Interviuri DCNews Vezi toate articolele
Crossuri parteneri