Al doilea caz de COVID-19 în Ministerul Justiției
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
A fost anunțat al doilea caz de COVID-19 în Ministerul Justiției, conform unui comunicat remis DC News.

Ministerul Justiției anunță confirmarea în cursul acestei seri a unui al doilea caz de COVID-19, în persoana unui angajat din cadrul direcției de contencios. Au fost dispuse imediat măsurile legale și anunțat DSP București pentru începerea anchetei epidemiologice.

Anunțul vine după ce joi dimineață, Ministerul Justiției a comunicat faptul că unul din angajații săi a fost confirmat cu COVID - 19. Persoana în cauză lucrează la departamentul de buget finanțe și nu a mai fost prezentă în sediul ministerului din data de 3 aprilie. Conducerea ministerului a dispus deja aplicarea prevederilor legale incidente privind anunțul autorităților competente în astfel de situații, ancheta epidemiologică și izolarea persoanelor aflate în contact cu persoana confirmată.

După aflarea primului caz, ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a transmis: ”În următoarele trei zile vor avea loc trei decontaminări succesive în sediul Ministerului. Precedenta decontaminare a fost în data de 4.04.2020. Vă rog să vă păstrați calmul și să aplicați instrucțiunile. Calm, curaj și încredere! O să trecem cu bine și prin această situație. Dar pentru aceasta trebuie să aplicăm regulile. Să aveți grijă de voi, limitați-vă contactele, respectați izolarea și să nu uitați să rămâneți conectați online, continuăm să funcționăm online”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel