ALDE, componența delegației care va merge la consultările de la Cotroceni
Autor: Crişan Andreescu pe 26 feb, 16:33 | Partide politice

Biroul Politic Executiv al Partidului Alianța Democraților și Liberalilor – ALDE a stabilit, miercuri,  componența delegației care va participa, la ora 18.30, la Palatul Cotroceni, la consultările convocate de președintele Klaus Iohannis.

Delegația va fi condusă de președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, și din ea vor face parte purtătorul de cuvânt Varujan Vosganian, vicepreședinții Anton Anton și Mircea Minea, și președintele TLDE Claudiu Catană.

Mandatul stabilit în ședința Biroului Politic Executiv al ALDE este ca președintele Călin Popescu Tăriceanu să sublinieze necesitatea găsirii cât mai rapid a unei soluții pentru a se ieși din această criză politică, care acum este amplificată și de problemele generate de posibila răspândire a coronavirusului.

În acest context, propunerea pe care delegația ALDE o va face președintelui Klaus Iohannis este să identifice și să desemneze un premier independent, care să propună și să asigure formarea unui Guvern menit să gestioneze activitatea până la organizarea la termen a alegerilor parlamentare.

Te-ar putea interesa și ....
Partide politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri