Alegerea primarilor în două tururi. Semnalul dat de Hunor. Vâlcu: Iertați-l pe reporterul care a spus portofel în loc de portofoliu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Alegeri
Alegeri
Jurnalistul Val Vâlcu a făcut un scurt comentariu după anunțul liderului UDMR, Kelemen Hunor, cu privire la alegerea primarilor în două tururi.

„Au fost multe discuții. Noi am ajuns la următoarea înțelegere: vor intra în programul de guvernare doar acele puncte unde există un consens”, a spus, luni după-amiază, Kelemen Hunor. Ulterior, a explicat că, „în ceea ce privește alegerea primarilor în două tururi, nu există un consens”. „Mai multe nu pot să vă spun despre acest punct”, a subliniat acesta. 

Val Vâlcu a făcut un scurt comentariu după anunțul liderului UDMR, făcând totodată referire și la un reporter Antena 3. „Iertați-l pe reporterul care a spus portofel în loc de portofoliu. A zis adevărul”, a subliniat Val Vâlcu, adăugând: „De fapt, bătaia e pentru portofel, în niciun caz pentru principii”, dovadă stând ceea ce s-a decis cu privire la alegerea primarilor în două tururi. În acest context, Val Vâlcu a amintit declarațiile USR: „Alegerea primarilor în două tururi de scrutin este unul dintre proiectele noastre prioritare încă de când am intrat în Parlament. Schimbarea legii electorale este o condiție esențială pentru a întări democrația acolo unde contează cel mai mult - la nivel local.” 

„Se dădeau de pământ pentru alegerea primarilor în două tururi și acum se dovedește că funcțiile sunt mai importante”, a spus Val Vâlcu. 

Cu privire la UDMR, a zis că a obținut ministerele pe care le-a vrut, putând fi numit „marele câștigător”. 

VEZI ȘI: Ministerul Administraţiei, la UDMR. Val Vâlcu: Tensiunile vor dispărea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel