Urmărește emisiunea live
Chirieac: Risc pentru PNL dacă alegerile anticipate nu vor fi organizate cât mai curând
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac şi-a exprimat încrederea că în România vor fi organizate alegeri anticipate şi a arătat care este riscul pentru PNL dacă anticipatele nu vor fi organizate cât mai curând. 

"Guvernul PNL nu avea dreptul moral să se formeze, fiindcă nu venea din alegeri. După victoria preşedintelui Klaus Iohannis, de o manieră categorică, Guvernul PNL are dreptul moral şi nu numai să conducă aşa cum crede de cuviinţă. Este pentru toată lumea evident de ce sunt necesare alegerile anticipate. Ele sunt necesare pentru PNL cât de repede se poate pentru că PNL se duce într-un an de zile sub 20 la sută. Eu cred că se vor întâmpla şi alegerile anticipate. Va fi şi această premieră în anul 31 al fostei noastre libertăţi.

Să ne asumăm votul, toată lumea care a votat. Şi lumea care nu a votat să îşi asume. Preşedintele are 67 la sută, cinstit, corect, are Guvernul său, iar acest Guvern are dreptul să facă orice. Inclusiv să calce rezultatul de la referendum, să dea OUG pe legile justiţiei. Are dreptul. Hai să ne asumăm!", a comentat Bogdan Chirieac la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel