Alegeri anticipate în România. Marcel Ciolacu a făcut anunţul. Guvernarea cu PNL, EXCLUSĂ
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Marcel Ciolacu a anunţat posibilitatea alegerilor anticipate
Marcel Ciolacu a anunţat posibilitatea alegerilor anticipate
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat posibilitatea declanşării alegerilor anticipate şi a exclus orice variantă de colaborare la guvernare cu PNL.

Marcel Ciolacu a anunţat că PSD va depune moţiune de cenzură în această sesiune parlamentară şi a anunţat că şi alegerile anticipate sunt posibile. 

”Vrem ca această moțiune de cenzură să treacă. Dacă trece, vom veni la guvernare, cu altă filosofie și abordare a acestei crize. Vom hotărî în acel moment cu ce premier vom merge. În acest moment, propunerea noastră de premier este Alexandru Rafila. Sunt mai multe soluţii. Din punctul meu de vedere, PSD nu mai are cum să facă guvernare comună cu PNL, cel puțin în acest ciclu electoral", a declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat când va fi depusă moţiunea de cenzură, Marcel Ciolacu a spus că "o vom depune când e oportun și când creionăm o majoritate parlamentară. Vom depune, în această sesiune parlamentară, o moțiune de cenzură. Suntem obligaţi faţă de români să facem tot ce ţine de noi ca să treacă".

Acesta a vorbit şi despre posibilitatea alegerilor anticipate în România. "Guvernul de Uniune Naţională a fost o propunere după alegeri. Acum eu nu am un mandat de la partid pentru aşa ceva. Să ştiţi că un exercițiu democratic este și cel al alegerilor anticipate”, a precizat Marcel Ciolacu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel