Alegeri cu POLIȚIA la ușă în PNL. Ciocniri între liberali și agenții de pază. Orban și Cîțu, sunați
Autor: Irina Constantin pe 17 iul, 20:53 | Partide politice

foto PNL Spania Facebook

Au fost alegeri cu scandal în PNL, cu poliție, nervi și telefoane. 

Preşedintele PNL Spania, Cătălin Stan, a fost reales, sâmbătă, cu poliţia la uşă, ca să-l apere de cei care nu au fost lăsaţi în sală. Aproximativ 100 de liberali au fost opriţi la intrarea hotelului unde avea loc şedinţa.

Ciocnire între agenții de pază și membrii PNL Spania

Mai mulţi candidaţi la conducerea organizaţiei au fost opriţi de agenţii de securitate la intrare, iar poliţiştii spanioli au fost chemaţi ca să evite o ciocnire între agenţi de pază şi membrii PNL Spania. Incidentul s-a produs la un hotel din oraşul Torrejon de Ardoz, de lângă Madrid, unde aproape 100 de membri de partid nu au fost lăsaţi să intre, scrie Mediafax. Trei candidaţi la şefia organizaţiei liberale din Spania denunţă faptul că nu au fost lăsaţi să-şi bage oamenii în sală.

Candidat PNL Spania: Nu avem voie să votăm, nu avem voie să candidăm

„În propriul partid nu avem voie să votăm şi nu avem voie să candidăm, iar invalidările se fac doar prin vorbe. În scris nu riscă să ne dea nimic”, spune Ciprian Munteanu, candidat PNL Spania.„Nu putem să începem alegerile pentru că domnul Viorel Badea nu ia nicio decizie în acest sens. L-am sunat pe domnul Ludovic Orban, pe domnul Florin Cîţu, pe domnul Rareş Bogdan şi nimeni nu răspunde la telefon”, comentează şi Nicolae Dina, candidat PNL Spania.

Badea spune că nu erau membri PNL

Preşedintele PNL Diaspora, senatorul Viorel Badea, spune că persoanele din exterior nu erau membri PNL sau nu au fost convocate conform statutului: „În conformitate cu statutul pot să participe la alegeri membrii care sunt în MAI PNL şi au adeziune completată cu toate datele. Dintre cei 300 de membri despre care vorbiţi dvs., foarte mulţi au fost băgaţi ca persoane de umplutură. Nu aveau nici adresă de email şi nici telefon. Nu poţi să trimiţi porumbelul ca să-i anunţi că se fac alegeri, dacă ei sunt puşi acolo să dea bine la număr”.Agenţii spanioli au gestionat şi un denunţ după ce o femeie a fost împinsă, iar serviciul de Ambulanţă a fost alertat că o femeie a leşinat din cauza căldurii. Alegerile PNL Spania s-au încheiat cu realegerea preşedintelui Cătălin Stan, candidatul susţinut de senatorul Viorel Badea.

Partide politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri