Alertă în Prahova: Bărbat venit din Milano, internat pentru investigații
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Un bărbat de 33 de ani din localitatea Bărcănești a fost transportat, joi, cu un echipaj SMURD la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Ploiești, după ce a acuzat dureri musculare. Acesta s-a întors miercuri din Milano, cu un autocar.

Bărbatul de 33 de ani a fost dus, joi, la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Ploiești de un echipaj SMURD. Potrivit prefectului județului Prahova, Cristian Ionescu, bărbatul acuza dureri musculare, nu avea febră sau tuse, dar autoritățile au decis să îl transporte la spital pentru investigații suplimentare.

Acesta este supus unor analize, iar, în funcție de rezultatul acestora, medicii vor decide dacă va rămâne sau nu internat în spital. Prefectul susține că bărbatul s-a întors miercuri seara din Italia, din zona Milano, cu un autocar care a intrat în țară pe la Vama Nădlac.

Echipajul SMURD care l-a transportat pe bărbat la spital a plecat la Cîmpina, unde o femeie revenită din Italia a anunțat că are febră. În județul Prahova, 170 de persoane revenite din China și Italia sunt izolate la domiciliu, fără să prezinte simptome specifice infecției cu noul coronavirus, a mai spus prefectuil Cristian Ionescu citat de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel