ALERTĂ în spitalele din țară. Mahler și Imbri, semnal URIAȘ de ALARMĂ. "Din momentul ĂSTA..."
Autor: Giorgiana Croitoru pe 03 iul, 16:46 |  Coronavirus

Medicii Beatrice Mahler și Emilian Imbri au transmis semnale de alarmă, după ce spitalele din țară devin din ce în ce mai pline de pacienți cu COVID-19. 

Tot mai multe spitale din România ajung la capacitate maximă din cauza pandemiei de COVID-19, iar pe zi ce trece numărul de cazuri de infectare crește îngrijorător, ieri fiind înregistrate 490 de cazuri, iar astăzi 420. 

În acest context, cei mai mari medici ai țării, care luptă cu pandemia încă de la început, trag semnale după semnale. 

Mahler și Imbri, semnal uriaș de alarmă

 

"Doresc să transmit către populație că este important să fim responsabili, fiecare pentru el, pentru că așa putem avea grijă de cei din jur. Și să purtăm masca oriunde, pentru că transmiterea comunitară, din păcate, în anumite zone din țară există, iar numărul de cazuri care este în creștere nu trebuie să ne lase indiferenți", a declarat Beatrice Mahler, managerul spitalului "Marius Nasta", în direct la B1 TV. 

"Eu vreau să subliniez și să amplific ceea ce a spus colega mea și să transmit populației că din momentul ăsta, nu doar modul în care se ferește fiecare mai contează. Vreau să transmit celor care pleacă din spitale, pe decizia CCR, să ia în calcul și faptul că și sănătatea lor și viața lor și-o hotărăsc din momentul în care pleacă fără aviz medical și pe baza unei decizii juridice", a completat și Emilian Imbri, managerul spitalului "Victor Babeș". 

Te-ar putea interesa și ....
Coronavirus Vezi toate articolele
Crossuri parteneri