ALERTĂ LA VAMĂ. Un bărbat urmărit internaţional pentru fals şi înşelăciune, depistat la PTF Giurgiu
Data publicării:
Autor: Raluca Tindeche
WhatsApp
Un bărbat urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi complicitate la înşelăciune, a fost depistat de poliţiştii de frontieră în timp ce încerca să iasă din ţară.

Un cetăţean român în vârstă de 51 de ani, urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi complicitate la înşelăciune, a fost depistat vineri de poliţiştii de frontieră în timp ce încerca să iasă din ţară prin PTF Giurgiu - Ruse.

'La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră pentru ieşirea din ţară un cetăţean român în vârstă de 51 de ani. În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat european de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi complicitate la înşelăciune, având de executat patru ani şi opt luni de închisoare', se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu - Serviciul Investigaţii Criminale, pentru dispunerea măsurilor legale care se impun, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel