Alex Bodi, SFIDARE maximă. Petrecere cu FAST la "eliberarea" din carantina instituționalizată
Autor: Giorgiana Croitoru pe 06 iul, 08:33 | Vedete

Foto: Facebook

Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu, a sfidat din nou pandemia de COVID la ieșirea din carantina instituționalizată, în care a fost plasat cu un întreg scandal. 

După ce și-a încheiat perioada de carantină instituţionalizată, Alex Bodi a celebrat ”eliberarea” cu mare fast, pe litoralul românesc. În urmă cu o săptămână, Alex Bodi a fost prins pe picior greșit de autorități și drastic sancționat, iar pe lângă suspendarea permisului de conducese, s-a ales și cu o amendă uriașă, dar și cu plasarea în carantină instituționalizată.

Cu toate acestea, deși totul a fost un întreg scandal, iubitul Biancăi Drăgușanu sfidează atât pandemia de COVID-19, cât și autoritățile și a decis să plece la mare, să se mute din club în club și să petreacă cu caravane de șampanii.

Paparazzi cancan.ro au surprins imagini cu acesta, care, după o zi petrecută alături de fiica lui, de iubita celebră și de fiica acesteia, a plănuit o petrecere uriașă. Acesta a fost surprins când "stropea" din belșug cu zeci de sticle de șampanie scumpă.

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri