Alex Coita, avertisment în criza inundațiilor
Autor: Florin Răvdan pe 26 iun, 12:42 | Partide politice

Alex Coita, preşedintele partidului republican din România, îl critică pe Ludovic Orban pentru modul în care tratează problema inundaţiilor. 

"Domnul Orban a uitat că e premierul României și se crede prezentator de meteo. Îl somez să acționeze urgent pentru a veni în sprijinul oamenilor loviți de inundații.

Nepăsare asumată: aceasta e expresia care descrie cel mai bine atitudinea lui Ludovic Orban față de tragedia românilor loviți de inundații azi, în plină criză Covid. Iar dacă ASTĂZI Ludovic Orban nu va cere Uniunii Europene o alocare din fondul de urgență pentru a ajuta românii rămași fără agoniseala de o viață, atunci vorbim de nepăsare criminală!

18 județe sunt sub ape, sute de gospodării distruse, iar domnul Orban se comportă ca și cum ar prezenta rubrica meteo sau cota apelor Dunării. Este rușinos pentru un premier în funcție să stea închis în Palatul Victoria în timp ce țara trăiește o dramă.

Domnule Orban, jos paharul! Demonstrați că sunteți la Guvern pentru oameni, nu pentru interesul propriu!", a scris Alex Coita pe Facebook. 

Te-ar putea interesa și ....
Partide politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri