Alex Coita, Plan pentru România: Lupta noastră abia începe!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto Facebook / Alexandru Ion Coita
Foto Facebook / Alexandru Ion Coita
Alexandru Ion Coita, preşedintele Partidului Republican din România, anunță când va lansa și ce presupune Planul pentru România.

'Partidul Republican anunță lansarea, în câteva zile, a Planului pentru România: un proiect politic cu 9 direcții principale și peste 100 de măsuri de forță care vin în sprijinul românilor loviți de criză. Au trecut mai bine de 3 luni de când România trăiește o traumă națională. Fără o schimbare radicală, România se îndreaptă spre prăpastie.

Este clar pentru toți oamenii onești că măsurile hiper-restrictive impuse de guvern au fost un eșec și că economia a fost sacrificată pentru NIMIC. Măsurile de susținere a firmelor românești s-au dovedit o cacealma cinică din partea unui cabinet care guvernează în dispreț față de antreprenori, salariați și pensionari.

România a fost îndatorată uriaș cu efect zero. Suntem azi o bărcuță fără cârmă care plutește în derivă spre dezastru.

Opoziția strigă Jos Guvernul. Dar cine îi mai crede? Cine mai are încredere în politicienii din marile partide lipsiți de orice fel de Plan?

Partidul Republican va prezenta în câteva zile Planul pentru România, un program cu 9 direcții și peste 100 de măsuri radicale, inteligente care să readucă România pe un făgaș sigur și care să ne salveze de la dezastru.

Rămâneți alături. Lupta noastră abia începe. Este momentul pentru #UnNouDrum!' a scris Alexandru Ion Coita, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel