Alex Coita și Ilan Laufer, anunț important despre Mircea Diaconu
Autor: Rodica Mitu pe 24 ian, 17:37 | Personalități politice

Alex Coita, Mircea Diaconu și Ilan Laufer

Ilan Laufer (PSL) anunță o amplă campanie la nivel național pentru a susține proiectul lui Mircea Diaconu!

„De ziua Unirii Principatelor Române, am fost îmbogățiți de viziunea unui OM, alături de care vom aduce o țară întreagă. Începând de astăzi, vom demara o amplă campanie la nivel național pentru a susține proiectul lui Mircea Diaconu. Salvarea pădurilor și eliminarea deșeurilor din natură devin de astăzi pilonii unei noi direcții pe care ne-o asumăm în cadrul primului proiect de țară al ultimilor 15 ani, România 10 în 10”, a scris, vineri, Ilan Laufer pe contul de Facebook.

„În această zi cu încărcătură deosebită pentru noi toți, i-am promis lui Mircea Diaconu că mă voi lupta și voi face tot ce ține de mine și de colegii din Platforma Social Liberală pentru a uni românii în jurul acestui proiect pe care mi l-am asumat astăzi. Cerem tuturor partidelor politice să semneze acest Pact vital pentru țară”, a transmis Ilan Laufer.

„Conservarea mediului și regenerarea naturii sunt cele mai importante teme politice de pe agenda europeană, la care trebuie să ne racordăm. România are nevoie urgentă de a stopa despădurirea și de a elimina deșeurile din natură, iar proiectul lui Mircea Diaconu de salvare a naturii românești este o prioritate zero pentru noi toți”, a declarat și Alex Coita.

 

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri