Alex Coita: USR PLUS, pe cale să pice examenul de maturitate politică
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Alex Coita
Alex Coita
Din acest moment, premierul Florin Cîţu nu mai are susţinerea USR PLUS, a anunţat, miercuri, Dan Barna, copreşedinte al Alianţei. Alex Coita, președintele Partidului Republican din România, susține că este „inadmisibil ca orgoliile politice să primeze în fața interesului general, mai ales acum”.

„Trăim vremuri grele. Este inadmisibil ca orgoliile politice să primeze în fața interesului general, mai ales acum! Este absolut anormal comportamentul de grădiniță al politicienilor care consideră că își pot lua oricând jucăriile și pleca, lăsându-i cu ochii în soare pe cei care i-au votat și și-au pus speranțele în ei”, și-a început astfel Alex Coita mesajul publicat miercuri pe contul de Facebook. 

„Vine un moment în care înveți că politica nu este despre orgolii personale și nici nu este despre persoanele aflate în jocul politic. Este despre țară, despre oamenii săi și despre mandatul pe care ți l-au dat ei și pe care ai obligația să îl duci la îndeplinire. Pentru asta, de multe ori trebuie să recunoști că ai greșit, să mai lași din abordările maximaliste și să înțelegi că vine un moment când persoanele care și-au erodat capitalul de încredere trebuie să facă un pas în lateral, pentru binele proiectului comun”, a subliniat Alex Coita. 

„Din ce văd astăzi, cei din USR-PLUS nu au învățat această lecție și sunt pe cale să pice examenul de maturitate politică. Din păcate pentru ei, de cele mai multe ori în acest domeniu nu ai sesiune de restanțe”, a conchis Alex Coita. 

Amintim că liderul USR, vicepremierul Dan Barna, a spus că revocarea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății este o decizie unilaterală şi imatură politic, care ridică semne de întrebare asupra capacităţii premierului de a conduce România într-o perioadă delicată. El a precizat că premierul Florin Cîţu nu mai are susţinerea USR PLUS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel