Urmărește emisiunea live
Alex, fiul lui Dan Bittman, relație DUBIOASĂ cu "iubitul" Margheritei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Cazul Margheritei a luat amploare în ultimele zile și ies la iveală tot mai multe detalii surprinzătoare. Se pare că fiul lui Dan Bittman, Alex, ar avea o legătură dubioasă cu "iubitul" fiicei Clejanilor.

Alex, fiul celebrului artist Dan Bittman ar fi, din câte se pare unul dintre cei mai apropiați prieteni și parteneri de afaceri cu iubitul Margheritei de la Clejani, Theo, un tânăr în vârstă de 25 de ani, care este veteran al substanțelor interzise, citează playtech.ro

Legătura dintre Theo și Alex Bittman

Odată cu accidentul provocat de Margherita de la Clejani, au apărut tot mai multe detalii șocante despre Theo, presupusul ei iubit, bărbat care se afla cu ea în mașină în dimineața accidentului.

Conform apropiaților familiei Clejanilor, Margherita ar fi intrat într-un anturaj dubios după ce s-a cuplat cu acest tânăr. Bărbatul este și el artist și face parte dintr-o trupă de trap, numită ”Nordwului”, care promovează la cote extreme consumul de droguri.

Ei bine, un al detaliu interesant a ieșit la iveală, acela în care unul dintre colaboratorii importanți ai trupei din care face parte Thei ar fi chiar Alex, fiul solistului trupei Holograf, Dan Bittman.

Astfel, Alex Bittman ar fi și cel care îi ajută pe cei de la ”Nordwului” pe partea de producție și masterizare, însă acesta apare cu o strofă și ca solist într-o piesă a lui Theo.  

Citește și: Dan Bittman a SFIDAT izolarea. "Mai da-o dr*cu. Domnu' Vela..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel