Alex Velea o BATE pe "Lori din Onești". Val de atacuri după maneaua cu Salam: Bătaie de joc / Văd că aveți echipă mare, cât luați pentru ridicarea unei case la roșu?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
După Loredana Groza, Alex Velea a lansat bomba muzicală cu "regele" manelelor. 

Alex Velea, MANEAUA momentului cu Florin Salam. Interlopul care apare în video alături de Antonia. Cum sună "Construiesc un imperiu"

La două săptămâni de la controversa creată de Loredana Groza cu maneaua sa alături de Florin Salam și alți nouă maneliști celebri, dar și după ce și-a ridicat fanii în cap, Alex Velea a dat drumul propriei manele, tot în colaborare cu Florin Salam. 

Dacă în piesa "Fericire" Lori de la Onești nu l-a arătat prea mult pe manelist, acesta fiind prezent doar în prima parte a piesei, în piesa "Construim un imperiu", Alex Velea l-a lăsat pe Florin Salam pe tot parcursul melodiei, alături de echipa de la Golden Gand. 

Ascultă piesa AICI

Val de reacții după lansarea piesei lui Alex Velea

- "Deștept Alex Velea, nu a făcut pomelnic în titlu ca Loredana și restu'"

- "Vreau rău să văd Guță și Velea pe trapanele cu melodia "Locul 1""

- "Bomba muzicală și neașteptată a verii 2021!"

- "Moare câte un dușman la fiecare play"

- "Oribile versuri pe bune ce să înțeleagă lumea din această piesă în 2021 când este foamete pe pământ când România este în genunchi și mă opresc aici,voi ce arătați prin această melodie opulența, hainele de firmă, băuturi fine etc păcat cu această melodie te-ai stricat"

- "Măi Alex.. lasă talentele astea că nu îți stă bine. Penibil! Contruiești un imperiu ca să moară haterii de ciudă?! Și cine ar fi ăia?! Aby Talent?! Nu îmi place genul ăsta de muzică oricum.. dar talentele astea ieftine nu le pot înghiți deloc. Eu totuși sper să îți revii să lași manelearea și figurile și să scoți muzica calumea!"

- "Nici măcar 5 secunde nu am putut să ascult, a construit o mare melodie de rahat! Bravo!"

- "Jianu, una dintre cele mai mari dezamăgiri… și dovedește că pentru bani, omul e dispus să facă orice, inclusiv să își calce pe principii"

- "Ce dracu să învețe noua generație de la voi? Asta este muzică? Alea sunt haine? Pentru ca sunteți vedete și sunteți urmăriți de milioane de oameni, ar trebui sa fiți niște exemple, dar pe voi vă interesează doar banii și faima. Voi cu "muzica" voastră contribuiți enorm la distrugerea generației tinere"

- "Eu cred că tu încerci să ne faci să nu mai fim fani Florin Salam, de fapt..."

- "V-a dat Tzanca Uraganu niște versuri odată și voi pe alea faceți piesa după piesa. Alte cuvinte nu mai avem și noi? Serios acum de mai bine de jumătate de an ești criticat ca nu știi să scri versuri și tu tot nu faci nimic... Eram mare fan Alex însă dacă te uiți doar la cifre și la fani de clasa mucoasă o să pierzi mult"

- "Văd că aveți echipă mare... Cât luați pentru ridicarea unei case de 150mp la roșu? Chiar și în negru, ca să scap de TVA"

- "Toți cocalarii într-un videoclip"

- "Nu vad rostul lui Salam în aceasta melodie"

- "Înainte, dacă ascultai manele, erai cocalar. Acum dacă asculți manele, ești manelist iar dacă asculți Alex Velea esti cocalar."

- "Dani Mocanu a fost și va fi regele Hit-urilor din România. Voi vă chinuiți 10-15 sa scoateți o piesă care va fi în trending câteva zile și Mocanu când scotea câte ceva era luni bune pe locul 1"

- "Sincer dacă o lăsai pe Antonia să danseze cu Florin Salam prindea videoclipul culoare, separat, dacă nu era nici Florin Salam în clip, erați desene animate"

- "A cântat și Salam 24 de secunde din 3 minute si 44. 45 k de vizualizări doar de la el.."

- "Mi se pare o totală bătaie de joc ce fac ăștia pentru fanii (fraierii) care îi ascultă"

- "Mai urmează să facă Fuego colaborare cu Salam. Parcă îl și văd pe Salam cum împodobește mamă bradul să moară dușmanii"

Ascultă piesa aici: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel