Alexandra Dinu, despre fiul său și al lui Adrian Mutu: Decizia îi aparţine!
Autor: Ema Apostu pe 24 noi 2020 / 11:25 | Vedete

Alexandra Dinu a vorbit despre relația pe care o are cu Mario, fiul său și al lui Adrian Mutu, care a împlinit, de curând, 18 ani.

"Ne înţelegem foarte bine, îl simt că începe să se maturizeze. A avut şi el momentele lui de rebeliune în perioada adolescenţei. Acum este mult mai matur. Este un băiat inteligent şi sensibil şi cred că are posibilitatea de a face orice îşi doreşte în viaţă, dacă îşi doreşte cu adevărat şi dacă va munci. Alegerile, evident, îi aparţin. Îi dau sfaturi şi mă implic şi voi fi întotdeauna lângă el atunci când va avea nevoie de mine", a spus Alexandra Dinu pentru perfecte.ro.

"Vorbeşte 4 limbi la perfecţie"

"Decizia îi aparţine. El a fost învăţat să fie un cetăţean al lumii. Vorbeşte 4 limbi la perfecţie, a locuit în mai multe ţări şi a experimentat diferite culturi, a cunoscut oameni de tot felul şi a avut parte de numeroase experienţe care, cu siguranţă, îi vor folosi în viaţă. Nu a decis să se stabilească în România. Se află aici momentan şi este fericit să petreacă mai mult timp cu tatăl lui', a dezvăluit Alexandra Dinu.

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri