Alexandra Stan, prima reacție după zvonul divorțului: Nu mă poți salva, am încercat să te avertizez
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Alexandra Stan
Foto: Instagram Alexandra Stan
Alexandra Stan a avut prima reacție după ce s-a zvonit că s-a despărțit de soțul ei, la câteva luni de la nuntă.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au căsătorit în mare secret în luna aprilie a acestui an, luând prin surprindere pe toată lumea. 

"Am fost doar noi, familia, nașii și atât. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim", a spus cântăreața atunci, într-un interviu pentru revista VIVA.

Cu toate acestea, zvonurile separării Alexandrei Stan de soțul ei se întețesc. După ce Emanuel Necatu a șters câteva dintre fotografiile cu artista de pe contul de Instagram, acum el a renunțat și la ultima imagine alături de cântăreață. Mai mult de atât, a postat și un text prin care dă de înțeles separarea, scrie Spynews. ”În dragoste nu este frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa; și cine se teme n-a ajuns desăvâșit în dragoste”, a postat el.

Și Alexandra Stan a șters imaginile cu bărbatul.

Alexandra Stan, prima reacție după zvonurile despre despărțire

Artista a postat un videoclip pe pagina ei de Instagram în care ascultă o melodie cu un mesaj trist, semn că zvonurile despre despărțire sunt adevărate.

"A fost odată ca niciodată / Să ne îndrăgostim / Eram atât de siguri / Orbiți de stelele de deasupra / Am încercat și am încercat să te avertizez / Că m-aș putea destrăma / Toate zidurile mele s-au prăbușit asupra mea / Nu mă poți salva / Toate zidurile mele s-au prăbușit asupra mea / Nu mă poți schimba", sunt versurile piesei pe care le asculta vedeta, potrivit wowbiz.ro.

Alexandra Stan, adevărul despre căsnicia cu soțul ei

Alexandra Stan a făcut mai multe declarații în podcast-ul lui Damian Drăghici, legate de căsnicia ei. Ea a mărturisit că are planuri mari de viitor și vrea să aibă propria familie.

"E bine. E greu, îți dai seama, nu e ca și cum nu ești căsătorit. E frumos. Eu mi-a dorit dintotdeauna să am o relație serioasă.

Cu toți bărbații cu care am fost am avut o relație lungă, nu știu, trei relații lungi am avut. Îmi doresc foarte mult o familie, îmi doresc să fiu mamă, îmi doresc să fac copii. Mie îmi place mult chestia asta. Am crescut cu bunică-mea în casă, cu mama, cu tata, cu soră-mea, suntem mulți", a declarat Alexandra Stan.

Cine este soțul Alexandrei Stan

Imediat ce a publicat imaginile de la nuntă, întrebările despre soțul ei au început să curgă pe rețelele de socializare, iar artista nu și-a ținut urmăritorii în suspans și le-a dezvăluit rapid totul despre identitatea bărbatului și cum s-au cunoscut. 

"Soțul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social.

Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui, el m-a consiliat pe partea de dezvoltare personală. În plus, pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar că a fost într-un stadiu prea avansat de boală și nu mai este printre noi… Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri.

Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta", a mai spus Alexandra Stan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel