Alexei Navalnîi SPULBERĂ stereotipurile despre nemți. "Două dintre ele sunt adevărate"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Alexei Navalnîi
Sursă foto: Facebook Alexei Navalnîi
Cu doar o zi înainte de a fi reținut de autoritățile din Rusia, Alexei Navalnîi povestea despre experiența sa în Germania.

Cu doar o zi înainte de a fi reținut de autoritățile din Rusia, Alexei Navalnîi povestea despre experiența sa în Germania. El a spulberat mai multe stereotipuri despre nemți și a spus că s-a simțit foarte bine cât timp s-a aflat acolo, atât în perioada când a stat internat în spital, cât și în perioada în care s-a luptat alături de fizioterapeuți să se recupereze  după otrăvirea cu Noviciok.

"În toate cele cinci luni de când sunt aici, am rămas uimit de cât de mult nu li  se potrivesc germanilor toate stereotipurile care circulă despre ei. "Nu zâmbesc, nu vor să fie prieteni."⠀Nu este așa deloc. Germanii sunt cu adevărat cei mai drăguți oameni, cu un simț al umorului deosebit, care încearcă mereu să ajute. Două stereotipuri sunt adevărate:

- nemții nu întârzie (asta m-a încântat, că nici mie nu-mi place să întârzii);

- nemții chiar adoră să facă reguli pentru toate ocaziile și apoi să le observe (enervant la început, și apoi îți dai seama că de asta trăiesc atât de bine).⠀

Medici și asistente, fizioterapeuți și polițiști, mulțime de polițiști, vecinii care ne-au chemat să bem și cei care ne-au închiriat un apartament. Politicieni și avocați, vânzători în magazine, jurnaliști, procurorii care m-au interogat la cerere din Rusia, antrenori, profesorii școlii, și chiar, odată, Cancelarul. Am comunicat cu foarte mulți oameni aici și nu pot spune decât un mare mulțumesc tuturor.⠀Până la sfârșitul lunii a doua, m-am acomodat atât de mult, încât am decis să învăț chiar și germana. Dar, din păcate, nu am reușit. Limba filosofilor și poeților nu mi-a fost dată. Voi folosi Google Translate. Totuși, principalul lucru pe care vreau să-l spun, îl pot scrie singur: Danke Freunde! ", a scris Alexei Navalnîi pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: Serviciul Federal al Penitenciarelor din Rusia a cerut instanței să-l aresteze pe Alexei Navalnîi

О Германии и немцах ???????? ⠀ Все мы находимся в плену стереотипов. В том числе национальных. Вы слышите "милейшие,...

Publicată de Алексей Навальный pe Sâmbătă, 16 ianuarie 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel