Alianță PNL - USR, BOMBĂ în politică? Chirieac: "În afară de CĂTUȘE, JOS și plângeri penale... NU am văzut"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chiriac a vorbit despre o posibilă alianță PNL - USR, după rezultatele alegerilor locale 2020. 

Întrebat dacă ne putem uita la noua alianță PNL - USR pe scena politică, analistul politic Bogdan Chirieac a fost sceptic. 

"Eu cred că nu! Fiindcă eu nu am văzut proiecte la USR. Dacă PNL-ul are mereu proiecte, are mereu personalități și felicitări domnului primar Emil Boc, dar să nu uităm că în cazul domniei sale, partidul nu are niciun fel de relevanță. Emil Boc dacă mergea independent, tot atâta obținea, nu era niciun fel de problemă.

Dacă PNL are proiecte, că are, premierul Ludovic Orban are proiecte, președintele Iohannis, care e tot de la PNL, a trasat proiectele, la USR nu văd nimic să știți. În afară de cătușe, fără penali, jos, plângeri penale, sigur, că o anumită parte a electoratului este mulțumită cu astfel de politică, dar nu te ajută foarte mult. Eu nu văd neapărat o colaborare și poate că ar putea exista după parlamentare o colaborare, dar nu văd PNL-ul fericit cu această colaborare.

PNL are povești de succes mari, la Cluj, la Oradea, chiar la Timișoara. Până acum, USR probabil nu a avut oportunitatea, de aici încolo că vedem", a declarat Bogdan Chirieac la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel