Alimentația în pandemie. Ce rol are nutriția în lupta cu bolile. Interviurile Spectacola și DC News
Autor: Irina Constantin pe 31 ian, 13:21 | Interviuri DCNews
Exclusiv

Lector univ. dr. Elena Pogurschi, consultant nutriționist, vine la Interviurile Spectacola și DC News, duminică, de la ora 13:30, pentru a vorbi despre trendurile nutriționale în 2021.

Pandemia de coronavirus a schimbat regulile jocului din punct de vedete al comportamentului alimentar.

Covid 19 ne-a reamintit că starea de sănătate se poate schimba în orice moment. Mulți s-au îndreptat către produse alimentare care pot îmbunătăți sistemul imunitar, în speranța unei reacții cât mai bune la o posibilă infectare. Usturoiul, ceapa, legumele verzi, fructele, iaurturile, proteina de calitate, au început să fie reconsiderate și apreciate la adevărata lor valoare. 

Interesul pentru creșterea imunității va continua să fie și anul acesta un obiectiv principal pentru mulți. Suplimentele alimentare care promit întărirea imunității s-au vândut cel mai bine în 2020 și trendul este ascendent pentru 2021. 

Care sunt trendurile nutriționale în 2021 și cum ne putem ajuta de alimente pentru a ne consolida sănătatea, aflați  duminică, de la ora 13:30, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV.

Interviuri DCNews Vezi toate articolele
Crossuri parteneri