Alin Dincă (Trooper), despre succesul în rockul românesc din ultimii 25 de ani. Interviurile Spectacola și DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Alin Dincă, solistul formației Trooper, vine la Interviurile Spectacola și DC News, miercuri, de la ora 18:00, pentru a vorbi despre cei 25 de ani de activitate și despre cum au reușit să cânte alături de cele mai mari nume de pe scena internațională a rockului.

Trooper au rămas tari ca munții și după 25 de ani de la înființare. Pe 12 iunie, una dintre cele mai importante trupe de pe scena rock românească va urca pe scena Arenelor Romane pentru un concert aniversar, ce marchează 25 de ani de la înființarea formației.

În deschidere va cânta Olympus Mons, una dintre cele mai tinere trupe din scena rock românească, câştigători în 2020 ai festivalului Posada. Pe scenă vor mai urca şi alţi invitaţi speciali, precum tenorul Alin Stoica, Paul Ciuci de la Compact, Cristian Hrubaru și Ronnie Romero, dar și câțiva invitați surpriză. 

Alin Dincă, solistul Trooper, este invitat în emisiunea „Interviurile Spectacola și DC News”, realizată de Georgiana Ioniță, pentru a povesti cum au marcat cei 25 de ani ai trupei. 

Trooper împărțit scena cu unele dintre cele mai mari nume din rock: Iron Maiden, Sepultura, Manowar, Judas Priest, Scorpions, Bilnd Guardian, Whitesnake, Nazareth, The Prodigy, Deep Purple și multe altele.

Alin Dincă mărturisește în cadrul interviului Spectacola că greii rock-lui internațional, precum Iron Maiden, Judas Priest, Whitesnake, Nazareth s.a.m.d., au ales Trooper să le deschidă concertele pe care le-au susținut în România. Un scenariu care părea doar un vis pentru târgovișteni, dar care, peste ani, li s-a îndeplinit. Este singura trupă rock din țară care se poate lăuda cu aceste show-uri de deschidere pentru legendarele trupe menționate mai sus.

„Am primit un telefon din partea organizatorilor concertului Iron Maiden de la București, din 2008, și mi-au spus că Iron Maiden pe noi ne-a ales să cântăm în deschidere. Când toți giganții pe care îi ascultam în copilărie să vină și să spună 'Bă, îi vrem pe ei să ne deschidă concertul', este ceva extraordinar. în momentul acela am plâns de bucurie”, a declarat Alin Dincă.

Cum au ajuns niște puști rockeri din Târgoviște să cânte alături de legendele rockului internațonal, care au fost cele mai mari provocări în sfertul de secol petrecut pe scenă, dar și care sunt planurile de viitor ale formației, aflați miercuri, de la ora 18:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel