Alin Ovidiu Păsculescu, fiul directorului ANIF Dolj, arestat. Acuzații grave
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
Alin Ovidiu Păsculescu, fiul Vetei Păsculescu - director la Administraţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF) Dolj şi candidat pentru un loc în Parlament din partea ARD Dolj -, a fost arestat.

Tânărul, angajat al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Dolj, împreună cu alţi trei membri ai grupării infracţionale, au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, într-un dosar de skimming, scrie cvlpress.ro

În urma descinderilor au fost găsite şi ridicate trei dispozitive tip „gură de bancomat”, componente electronice pentru copierea datelor de la ATM-uri bancare şi instrumente necesare confecţionării acestora, 27 de carduri bancare, 9 laptop-uri, 65 CD/DVD, 9 telefoane mobile, 13 cartele SIM şi mai multe înscrisuri. Polițiștii au descoperit şi peste 150 grame de canabis şi 10 plante în diferite stadii de vegetaţie (cultură in door).

Acuzații grave

În cursul serii de vineri, a fost arestat și Alin Ovidiu Păsculescu (26 de ani), inspector asistent la DJST Dolj, fiul Vetei Păsculescu - director al ANIF Dolj şi candidat pentru un loc în Parlament din partea ARD Dolj. Acesta a fost încarcerat în arestul IPJ Dolj.

Cei patru sunt acuzaţi de constituire de grup infracţional organizat, deţinere de echipamente în vederea falsificării instrumentelor de plată electronică, vânzarea, importul sau distribuirea de dispozitive, programe informatice, parole ori coduri de acces, în scopul săvârşirii de infracţiuni, deţinere de droguri de risc şi cultivare de droguri de risc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel