Alin Stoica, bancherul #rezist propus de USR PLUS ca prefect al Capitalei: O NEDREPTATE. Am fost în 10 august în Piața Victoriei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto facebook Alin Stoica
foto facebook Alin Stoica
Alin Stoica este propunerea USR Plus pentru funcția de prefect al Capitalei. Un bancher, după cum recunoaște, care a dezvoltat, în lunga experiență, arta negocierii. Vine cu viziuni noi, printre care digitalizarea. 

Alin Stoica, un om venit din domeniul bancar, a declarat, la Digi24, că ”Avem nevoie, ca de aer, de digitalizarea serviciilor publice. Avem multe date care stau blocate în fiecare instituție, care, dacă ar fi interconectate bazele de date, vom putea lua rapid decizii. Stăm pe date pe care nu le putem utiliza și e mare păcat. Acolo trebuie neapărat o investiție masivă. Avem noroc cu ministrul Digitalizării, dar și bani de la UE, sunt condițiile favorabile pentru un astfel de proiect”. 

DCNews a organizat,  în această săptămână, a doua ediție a dezbaterii despre digitalizare, unde a fost prezent și ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ciprian Teleman. 

În același timp, Alin Stoica a spus că a fost prezent la protestele din 10 august 2018, inclusiv la protestul din 10 august: ”Am perceput o intervenție brutală împotriva unor manifestanți pașnici. Am fost în repetate rânduri la manifestațiile respective, 10 august era una dintre acele zile. A fost o zi deosebită, pentru că, de la bun început, protestatarii au fost bombardați cu gaze lacrimogene, din jurul ore 16-17, lucru care nu se mai întâmplase. Din perspectiva mea, de protestatar, nu am perceput o agresivitate crescut de demonstranților”. El a mai spus că e o nedreptate clasarea parțială a dosarului ”10 august”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel