Alina Gorghiu: Cer punerea în aplicare a deciziei CCR privind președintele Senatului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu
Camera superioară a Parlamentului riscă o pată imensă de imagine în viitorul apropiat dacă PSD nu va înțelege că hotărârea CCR, care a spus că Teodor Meleșcanu a fost pus nelegal și neconstituțional în funcția de președinte al Senatului, trebuie respectată și pusă în aplicare de urgență, avertizează Alina Gorghiu. 

"Acest verdict în cazul șefului Senatului a confirmat juridic, fără drept de apel, faptul că PSD a încălcat Constituția de dragul unui număr restrâns de voturi pe care dl Meleșcanu a promis că le aduce celor de la PSD. O strategie complet în defavoarea interesului public.

Iar astăzi, de la Timișoara, le solicit celor doi șefi de Cameră, unul legal numit în funcție, iar celălalt încă în funcție, le solicit să se consulte și să pună în aplicare încă de astăzi decizia CCR. Pentru că motivarea pe care cei doi clamează că o așteaptă nu poate să aducă nimic suplimentar în efectul pe care îl are, și anume plecarea dlui Meleșcanu după o scurtă perioadă de timp de la șefia Senatului.

Doar așa și doar așa putem evita o criză de imagine foarte urâtă la conducerea Senatului", a declarat, joi la Timișoara,  Alina Gorghiu, vicepreședintelele  Senatului.

Vezi și: Gorghiu, în locul lui Meleșcanu. Orban a confirmat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel